Κλείστε την προσωπική σας μεταφορά στην Ελλάδα.

Απλά,γρήγορα, αξιόπιστα με άμεση επιβεβαιωση.

Οδηγιες Κρατησης

Το www.taxireservations.gr έχει την πιο γρηγορη και την πιο εύκολη διαδικασία κράτησης online. Το σύστημα κρατήσεων πραγματικού χρόνου που διαθέτουμε σημαίνει οτι όλες οι κρατήσεις επιβεβαιώνται άμεσα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την όλη διαδικασία σε λιγότερο από 2 λεπτά!

Ολοκληρώστε την κράτησή σας σε 4 απλά βήματα
Βήμα 1. Επιλέξτε το αεροδρόμιο, το λιμάνι της άφιξής σας ή απο εκεί που θα ξεκινήσει η μεταφορά σας
Βήμα 2. Επιλέξτε τον προορισμό σας, είτε με αναζήτηση σε Περιοχή είτε σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Πατήστε "Κράτηση >>" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
Βήμα 3. Ελέγξτε την τιμή της μεταφοράς σας (συνολικό κόστος, όλοι οι φόροι και χρεώσεις περιλαμβάνονται) εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας (Αριθμός πτήσης, λεπτομέρεις πλοίου η κρουαζιέρας, κτλ.)
Βήμα 4. Πληρώστε online (Ασφαλής, κρυπτογραφημένο περιβάλλον διαδικτύου).
Αυτό ήταν!!
Θα λάβετε αυτόματα ένα email επιβεβαίωσης της κράτησης και την απόδειξη πληρωμής.

Τα πράγματα που πρέπει να θυμάστε…
  • Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία της πτήσης είναι σωστά για την παρακολούθηση της πτήσης - Θα παρακολουθήσουμε την άφιξη της πτήσης σας με βάση τις πληροφορίες που έχετε εισάγει.
  • Διασφαλίστε οτι η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι σωστή - Στέλνουμε το e-mail επιβεβαίωσης και την απόδειξη πληρωμής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε εισάγει στη φόρμα κράτησης.
  • Προσπαθήστε να δηλώσετε έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου. Αν και δεν αποτελεί προϋπόθεση, καλό είναι να περιλαμβάνετε ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου στη φόρμα κράτησης. Σε περιπτώση μεγάλης καθυστέρησης, λάνθασμένων πληροφοριών άφιξης, κλπ θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε σε αυτόν τον αριθμό ωστε να κανονίσουμε την μεταφορά.
  • Δεν επιβάλλουμε περιορισμούς αποσκευών καθώς είμαστε μια πολύ φιλική προς τον πελάτη εταιρεία, σας ζητάμε όμως να είστε ρεαλιστές με τον αριθμό αποσκεύων που θα χωρέσουν σε ενα κανονικού μεγέθους πορτ-μπαγκάζ. Αν νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί ένα μεγαλύτερο όχημα, κανένα πρόβλημα. Κλείστε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο ή συμβουλευτείτε την ομάδα μας και θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.
  • Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα λάβετε άμεσα ενα email επιβεβαίωσης και την απόδειξη πληρωμής. Παρακαλώ ελέγξτε το email επιβεβαίωσης και εκτυπώστε ή σημειώστε σημαντικές λεπτομέρειες – Έχετε στην κατοχή σας τα στοιχεία αυτά όταν ταξιδεύετε. Σημειώστε με ιδιαίτερη προσοχή τον 24ωρο αριθμός έκτακτης ανάγκης μας.

Είμαστε μια πολύ φιλική προς τον πελάτη της εταιρείας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να μετατρέψουμε την μεταφορά σας μια πολύ χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία. Γι'αυτό καντε την κράτησή σας σήμερα και αφήστε το www.taxireservations.gr να σας μεταφέρει με άνεση και στυλ.


Κάντε on line κράτηση ταξί από και πρός τα αεροδρόμια , λιμάνια και άλλες τοποθεσίες της Ελλάδας.