-- Νέο! - Προσωπικές μεταφορές απο Αεροδρόμιο & Λιμάνι. Online Κρατήσεις Μεταφοράς με επιλογή επιστροφής

Φτάνετε στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Ηρακλείου ? Στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι των Χανίων ? Τώρα μπορείτε να κλείσετε την μεταφόρα σας απο το αεροδρόμιο απευθείας στον προορισμό σας! Κάντε την κράτηση τώρα, πληρώστε online και θα λάβετε άμεσα την επιβεβαίωση στο email σας... ΑΠΛΑ! Ο οδηγός θα σας περιμένει στις αφίξεις με μια πινακίδα με το όνομά σας. Θα σας συνοδέψει στο αυτοκίνητο και θα σας μεταφέρει απευθείας στην πόρτα σας. Μπορείτε να ζητήσετε παιδικό κάθισμα εντελώς δωρεάν στην κράτηση σας! Αποφύγετε τις πολύωρες αναμονές και τις υπερβολικές χρεώσεις. Απλώς επιλέξτε το σημείο αναχώρησης και πατήστε “Επόμενο >>” για να ολοκληρώσετε την κράτηση σας σε μόνο 2 βήματα.

Παρακαλούμε επιλέξτε το σημείο απο το οποίο θα ξεκινήσει η μεταφορά σας. (Σημείο Αναχώρησης)

Σημείο Αναχώρησης

Ξενοδοχείο

ENAGRON ECOTOURISM VILLAGE

-- Νέο! - Προσωπικές μεταφορές προς Αεροδρόμιο & Λιμάνι

Αναχωρείτε από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Ηρακλείου; Από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι των Χανίων; Θέλετε να επισκεφθείτε κάποιο αξιοθέατο ή τις τοπικές αγορές; Τώρα μπορείτε τώρα να κλείσετε την μεταφόρα σας προς το αεροδρόμιο απευθείας από το ξενοδοχείο σας! Κάντε την κράτηση τώρα, πληρώστε online και θα λάβετε άμεσα την επιβεβαίωση στο email σας... ΑΠΛΑ! Ο οδηγός θα σας περιμένει στη reception, θα σας συνοδέψει στο αυτοκίνητο και θα σας μεταφέρει απευθείας στον προορισμό της αναχώρησης σας. Μπορείτε να ζητήσετε παιδικό κάθισμα εντελώς δωρεάν στην κράτηση σας! Αποφύγετε τις πολύωρες αναμονές και τις υπερβολικές χρεώσεις. Απλώς επιλέξτε το σημείο αναχώρησης και πατήστε “Επόμενο >>” για να ολοκληρώσετε την κράτηση σας σε μόνο 2 βήματα.

Παρακαλούμε επιλέξτε τον προορισμό της μεταφορά σας

Ξενοδοχείο

ENAGRON ECOTOURISM VILLAGE

Προορισμός

Εάν η διαδρομή που επιθυμείτε δεν υπάρχει παραπάνω πατήστε εδώ για να μας στείλετε email με την επιθυμητή διαδρομή και θα σας απαντήσουμε οσο το δυνατόν γρηγορότερα.